AR-GE ve yenilikçilik kapasitesini artırarak ülke ekonomisinin gelişmesinde katkıda bulunmak Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirmek ve yaygınlaştırmak üzere, YENİGIDAM Müdürümüz Prof. Dr. Gülsün AKDEMİR EVRENDİLEK başkanlığında yapıldı. Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2 no'lu hizmet binasında düzenlenen toplantıya PAKFORM temsilcileri ve YENİGIDAM Akademik personeli katıldı. Toplantının açış konuşmasını YENİGIDAM Müdürümüz Prof. Dr. Gülsün AKDEMİR EVRENDİLEK yaptı. Konuşmasında Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine değinen EVRENDİLEK , Ar-Ge ve yenilikçilik kapasitesini artırarak ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu.