Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama Ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM) tarafından 21-23 Ekim 2019 tarihlerinde Hücre Kültürü Uygulamaları Kursu düzenlenmiştir. Kursun açılış toplantısı YENİGIDAM Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Fatma ÖZTÜRK ile YENİGIDAM personeli ve başta Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olmak üzere diğer Üniversitelerden farklı disiplinlerden 6 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kurs boyunca YENİGIDAM personellerinden Öğr. Gör. Dr. Çağrı ÇAMSARI ve Öğr. Gör. Şeyda KARABÖRK tarafından Hücre kültürü  hakkında teorik kısım anlatıldıktan sonra, Moleküler Biyoloji ve Mikrobiyoloji laboratuvarında  Hücre kültürü uygulamaları  da gösterilmiştir.

Kurs sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman tarafından kursiyerlere katılım belgeleri ve kursun düzenlenmesinde emeği geçen eğitmenlere de teşekkür belgeleri taktim edildi.